Regulament [The] Hitman

In jos

Regulament [The] Hitman

Mesaj Scris de Catalin Admin2 la data de Lun Feb 15, 2016 5:40 pm

Limbaj și comportament- Limbajul vulgar nu este acceptat în Agenție.

- Agenția pune accent pe seriozitate, pricepere, disciplină, bun simț.

- Membrii Agenției au obligația de a scrie corect din punct de vedere gramatical.

- Glumele de prost gust sunt interzise.

- Este interzis să faceți spam sau să folosiți Caps-Lock pe chat-ul Agenției.

-- Încălcarea acestor reguli va duce la sancționarea voastră, de la avertisment până la demitere.

--- Agenția vrea să iasă în evidență prin maturitate, seriozitate și pricepere.


Deathmatch (DM) și Drive-By (DB)- Este strict interzis ca un membru al Agenției să facă DM, DB sau să provoace vreun conflict.

- Drive-By este permis doar ca pasager pentru echipa de asasini (numai cu o armă automată: M4, MP5, AK47).

-- Încălcarea acestor reguli va duce la sancționarea voastră, de la avertismet până la demitere.

-În caz-ul în care un membru al Agenţiei este prins că face un contract fără mască prin Drive-by (călcat) acesta va fi demis cu FactionPunish fără drept de apel.Contracte:- Fiecare contract trebuie efectuat în mod silent (silențios).

-- Modul silent (silențios) reprezintă efectuarea unui contract de la mare distanță, dintr-un loc în care să nu fi văzut de nimeni, cu Sniper.

- Armele cu care puteți efectua un contract sunt: Sniper, SD Pistol, Knife (cuțit), M4.

- Puteți efectua un contract folosind Knife doar atunci când ținta se află într-o casă / HQ (Dacă face parte dintr-un departament).


- In cazul in care tinta dumneavoastra se afla intr-o casa cu spatele la perete si nu aveti posibilitatea de a efectua contractul cu "knife", puteti sa folositi SD PISTOL. Cine este prins ca abuzeaza de aceasta arma o sa fie sanctionat conform regulamentului.

- Contractele în care comanda [/portable] este folosită excesiv pentru a ascunde chat-ul sau orice altă metodă vor fi considerate contracte aranjate și vor fi sancționate în funcție de caz.

- Aveți obligația de a avea telefonul închis (togphone) în timp ce efectuați un contract. În caz contrar veți primi Faction Warn.

- Efectuarea contractelor la evenimente importante organizate de admini este strict interzisă. În caz contrar veți fi demiși.

- Contractele în care apar pe chat texte ale țintei de genul: "te las să-l faci"; "dă-i"; "hai să îi dai silent"; etc, nu vor fi considerate contracte silent deoarece este cert că ținta v-a descoperit.

- Atunci când efectuați un contract aveți obligația de a avea comanda [/timestamp] pornită.

- Atunci când aveți un contract nu aveți voie să fiți însoțiți de persoane care nu fac parte din Agenție.

- Este strict interzisă interacționarea cu ținta de orice fel (mesaje/telefoane/comunicare) sau să divulgați date despre contract victimei sau oricărei alte persoane.

- Este strict interzisă interacționarea cu orice alt jucător în timpul unui contract.

-- Un agent nu are voie să-și dezvăluie identitatea cât timp are UNDERCOVER ON.

- La sfârșitul fiecărei săptămâni fiecare agent are obligația să aibă minimul de contracte impus, în funcție de rank-ul acestuia.

-- În cazul în care un agent nu poate prezenta contractele, acesta va trebui să anunțe liderul sau subliderul alături de un motiv serios, credibil.

- Lipsa postării unui raport fără anunțarea liderului sau subliderului duce la avertizare cu Faction Warn.Raport-ul de activitate al Agenţiei:Rank 1: 10 contracte

Rank 2: 15 contracte

Rank 3: 20 contracte

Rank 4: 5 contracte

Rank 5: Nu are raport de activitate.

Rank 6: Nu are raport de activitate-- Liderul și subliderul au opțională postarea contractelor.

-- Pentru adminii 3+ care fac parte din factiune numarul de contracte care trebuie efectuate, a scazut la minim 5 pe saptamana.Gethit și LeavehitComanda [/gethit] poate fii folosită doar de rang 4+, aceştia au obligaţia de a oferii contracte membriilor de rang mai mic.

Comanda [/takehit] poate fii folosită doar de rang 4+, în cazul în care un membru al Agenţiei doreşte să renunţe la contractul x, aveţi obligaţia de a-i da takehit.Undercover- Când un Agent are contract, el are obligația să se asigure că este sub acoperire (UNDERCOVER ON).

- Agenții nu au voie să abuzeze de Undercover.-- Exemple de abuz și neabuz:

--- Abuz:

---- Atunci când ai contract, nu îl faci și decizi să tragi aiurea după jucători.
--- Neabuz:

---- Atunci când mergi după țintă, ești somat de polițist și nu răspunzi la somația acestuia, nebăgându-l în seamă.Conflicte- Orice conflict cu orice membru rămâne în interiorul facțiunii și va fi rezolvat de către lider sau sublider.

- Pentru o rezolvare corectă sunteți obligați să faceți poze care să cuprindă toată situația.Vehiculele facțiunii:- Agenția dispune de 9 vehicule:

-- 4 Sparrow - aceste vehicule pot fi folosite de la rank 1.

-- 6 Buffalo - aceste vehicule pot fi folosite de la rank 1.- Înainte de a lua unul dintre vehiculele Agenției aveți obligația de a anunța pe chat-ul facțiunii unde și cu ce scop este folosit respectivul vehicul.

-- Model: "Sparrow la mine - contract".

- Nerespectarea acestei reguli duce la sancționarea agentului în funcție de situație.

---- Folosirea acestui vehicul pentru propria distracție va fi penalizată cu Faction Warn._____________________________________________________________________________________________________________________________

Catalin Admin2

Mesaje : 27
Data de înscriere : 12/02/2016

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum